Skip to content

OUR AWESOME CLIENTS

Wat onze klanten zeggen

SSLRent is heel sterk in het afstemmen van een mooi concept met het beschikbare budget per event. Je kan rekenen op een zeer vlotte samenwerking waar iedereen altijd paraat staat. Ook belangrijk is dat de afgesproken timings steeds stipt nageleefd worden. We zijn gewoon een heel tevreden klant!

Birger Vanheusden
zaakvoerder - 3vents

Ariane, Frank en Philip zijn hele lieve, enthousiaste mensen, die de ondersteuning van de evenementen van hun klanten echt ter harte nemen. Zij denken graag mee om projecten te helpen realiseren, hoe groots of out of the box deze ook zijn.

Winde Blocken
Office Manager - Hubo Limburg United

Wij werken al meer dan 26 (!) jaar samen met SSLRent. Dan ben je niet meer klant en leverancier maar echte betrouwbare partners van elkaar. We hebben dus ook niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen. Doorheen al die jaren blijft SSLRent steeds vernieuwen wat de relatie telkens weer boeiend maakt.

Tom de Weyer
Bestuurder - WATT17/Witti Group

SSLRent is sinds het ontstaan van FUNKY D (2011) onze trouwe partner in al onze audio en technische ondersteuning. Ze verzorgen de plaatsing van onze materialen zodat wij ons alleen moeten focussen op onze taak en dat is muziek spelen en entertainment brengen, ongeacht of we een evenement voor 50 personen of 5000 personen moeten verzorgen.

Joris Minten
Bandlid - FUNKY D