Skip to content

OUR AWESOME CLIENTS

Wat onze klanten zeggen

Tom
Wij werken al meer dan 26 (!) jaar samen met SSLRent. Dan ben je niet meer klant en leverancier maar echte betrouwbare partners van elkaar. We hebben dus ook niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen. Doorheen al die jaren blijft SSLRent steeds vernieuwen wat de relatie telkens weer boeiend maakt.
Tom de Weyer
Bestuurder - WATT17/Witti Group
FunkyD
SSLRent is sinds het ontstaan van FUNKY D (2011) onze trouwe partner in al onze audio en technische ondersteuning. Ze verzorgen de plaatsing van onze materialen zodat wij ons alleen moeten focussen op onze taak en dat is muziek spelen en entertainment brengen, ongeacht of we een evenement voor 50 personen of 5000 personen moeten verzorgen.
Joris Minten
Bandlid - FUNKY D
Christophe
Ariane, Frank, Philipe, Lorenz en de rest van de crew zijn zéér aangename, vriendelijke en warme mensen om mee samen te werken. 100% Professionals! Ze denken steeds mee na over de productie en komen zelf steeds opnieuw met verassende ideeën die leiden tot prachtige resultaten op de dansvloer.
Christophe Dom
Co-Founder & Event Manager - 12 Inch Lovers
Martijn
SSL RENT is vanaf het begin onze vaste partner voor licht & geluid. Steeds een top samenwerking dat ook onze projecten tot een hoger niveau tilt. Een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding wat zeker niet onbelangrijk is. Van de eerste tot de laatste moment een open communicatie. Alsook stellen ze zich gedurende het gehele project flexibel en meedenkend op. Kortom; Een partner om U tegen te zeggen.
Martijn Nys
Managing Director - Hemera Services
Birger
SSLRent is heel sterk in het afstemmen van een mooi concept met het beschikbare budget per event. Je kan rekenen op een zeer vlotte samenwerking waar iedereen altijd paraat staat. Ook belangrijk is dat de afgesproken timings steeds stipt nageleefd worden. We zijn gewoon een heel tevreden klant!
Birger Vanheusden
zaakvoerder - 3vents
Winde
Ariane, Frank en Philip zijn hele lieve, enthousiaste mensen, die de ondersteuning van de evenementen van hun klanten echt ter harte nemen. Zij denken graag mee om projecten te helpen realiseren, hoe groots of out of the box deze ook zijn.
Winde Blocken
Office Manager - Hubo Limburg United
wouter-biesemans
Bij SSLrent voelden we ons meteen gerustgesteld. Vanaf het eerste gesprek kregen we verschillende opties en hielpen ze mijn project vorm geven. Door het deskundig advies was alles tot in de puntjes in orde! Geen verrassingen, professionele oplevering met perfecte service! Eindeloos vertrouwen in de toekomstige projecten met SSLRent!
Zaakvoerder - be a legend